Lentile de contact cu dioptrii Bausch & Lomb Pure Vision 2HD Astigmatism lunare - 6 lentile / cutie cu comanda online

Transforma-ti look-ul cu aceste Lentile de contact cu dioptrii Bausch & Lomb Pure Vision 2HD Astigmatism lunare – 6 lentile / cutie realizate de producatorul Bausch & Lomb la un pret mai mult decat accesibil. Alege sa achizitionezi lentile de contact cu dioptrii Bausch & Lomb din magazinul online si poarta-le de fiecare data cand vrei sa obtii un aspect deosebit.

VEZI PRET

Caracteristici Lentile de contact cu dioptrii Bausch & Lomb Pure Vision 2HD Astigmatism lunare – 6 lentile / cutie la pret avantajos online

Id Produs: 2223
Categorie: Lentile de contact
Brand: Bausch & Lomb

Dioptrii: De la -9.00 pana la +6.00<br />Producator: Bausch & Lomb<br />Model: Pure Vision 2HD Astigmatism<br />Pot sa dorm cu ele?: Da<br />Pentru: Astigmatism-Torice<br />Continut de apa: 36%<br />Perioada de utilizare: Lunare<br />Transmisibilitate oxigen: 91 Dk/t<br />Diametru: 14.5 mm<br />Material: Balafilcon A<br />Bucati / cutie: 6 lentile/cutie<br />Raza de curbura: 8.9 mm<br />Mod de purtare: Purtare continua<br />Ax: 0 la 180<br />Cilindru: -2.25 la -0.75

Renunta la ochelarii de vedere si opteaza pentru astfel de lentile de contact cu dioptrii care sa se potriveasca cu stilul tau unic. Brand-ul Bausch & Lomb este unul de renume pe piata, realizand numai produse de cea mai inalta calitate, cum sunt si aceste lentile de contact cu dioptrii pe care le poti achizitiona online.

Nu mai sta pe ganduri si cumpara astazi superbele Lentile de contact cu dioptrii Bausch & Lomb Pure Vision 2HD Astigmatism lunare – 6 lentile / cutie, te poti bucura de ele in cel mai scurt timp, livrarea fiind rapida.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: