Ochelari de soare copii Bambini by Enni Marco MS 12-064 19P Rectangulari Gri originali cu rama de Plastic cu comanda online

Copilul tau merita ce-i mai bun, asadar alege Ochelari de soare copii Bambini by Enni Marco MS 12-064 19P Gri Rectangulari disponibili acum la un pret bun in magazinul online. Achizitioneaza o pereche de Ochelari de soare Enni Marco originali cu lentila de si o rama din Plastic care nu doar ca iti ofera protectia de care ai nevoie, ci au si un design confotabil, placut in purtare.

VEZI PRET

Caracteristici Ochelari de soare copii Bambini by Enni Marco MS 12-064 19P Gri Rectangulari originali online

Id Produs: 8896
Categorie: Ochelari de soare
Subcategorie: Copii

Brand: Bambini by Enni Marco<br />Model: MS 12-064 19P<br />Potrivire: Copii<br />Forma ramei: Rectangular<br />Nuanta ramei: Albastru<br />Culoare lentile: Gri<br />Latimea lentilei: 49<br />Rama este fabricata din: Plastic<br />Tip rama: Rama completa<br />Garantie: 24 luni

Detalii Ochelari de soare copii Bambini by Enni Marco MS 12-064 19P de culoare Gri cu latime de 49 mm

Gaseste cele mai frumoase modele de Ochelari de soare Enni Marco Rectangulari, realizate din material de Plastic extrem de calitativ. Cumpara Ochelari de soare Gri marca Enni Marco pentru copii, prevazuti cu lentila de si o latime de 49 mm.

Transforma aspectul fetei si ofera protectia necesara cu o pereche de Ochelari de soare copii Bambini by Enni Marco MS 12-064 19P Gri Rectangularicu comanda online, te vei bucura de o livrare rapida chiar la tine acasa.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: