Ochelari de soare copii Hawkers FHKTR05 Fusion Nebula Kids Rectangulari Roz originali cu rama de Plastic cu comanda online

Copilul tau merita ce-i mai bun, asadar alege Ochelari de soare copii Hawkers FHKTR05 Fusion Nebula Kids Roz Rectangulari disponibili acum la un pret bun in magazinul online. Achizitioneaza o pereche de Ochelari de soare Hawkers originali cu lentila de Oglinda si o rama din Plastic care nu doar ca iti ofera protectia de care ai nevoie, ci au si un design confotabil, placut in purtare.

VEZI PRET

Caracteristici Ochelari de soare copii Hawkers FHKTR05 Fusion Nebula Kids Roz Rectangulari originali online

Id Produs: 21905
Categorie: Ochelari de soare
Subcategorie: Copii

Brand: Hawkers<br />Model: FHKTR05<br />Potrivire: Copii<br />Forma ramei: Rectangular<br />Nuanta ramei: Negru/Roz<br />Culoare lentile: Roz<br />Rama este fabricata din: Plastic<br />Tip lentila: Oglinda<br />Tip rama: Rama completa<br />Garantie: 24 luni

Detalii Ochelari de soare copii Hawkers FHKTR05 Fusion Nebula Kids de culoare Roz cu latime de mm

Gaseste cele mai frumoase modele de Ochelari de soare Hawkers Rectangulari, realizate din material de Plastic extrem de calitativ. Cumpara Ochelari de soare Roz marca Hawkers pentru copii, prevazuti cu lentila de Oglinda si o latime de mm.

Transforma aspectul fetei si ofera protectia necesara cu o pereche de Ochelari de soare copii Hawkers FHKTR05 Fusion Nebula Kids Roz Rectangularicu comanda online, te vei bucura de o livrare rapida chiar la tine acasa.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: