Ochelari de soare copii POLAROID P0300 T6D/Y2 Rectangulari Gri originali cu rama de Plastic cu comanda online

Copilul tau merita ce-i mai bun, asadar alege Ochelari de soare copii POLAROID P0300 T6D/Y2 Gri Rectangulari disponibili acum la un pret bun in magazinul online. Achizitioneaza o pereche de Ochelari de soare Polaroid originali cu lentila de Polarizata si o rama din Plastic care nu doar ca iti ofera protectia de care ai nevoie, ci au si un design confotabil, placut in purtare.

VEZI PRET

Caracteristici Ochelari de soare copii POLAROID P0300 T6D/Y2 Gri Rectangulari originali online

Id Produs: 2826
Categorie: Ochelari de soare
Subcategorie: Copii

Brand: Polaroid<br />Model: P0300 T6D/Y2<br />Potrivire: Copii<br />Forma ramei: Rectangular<br />Nuanta ramei: Albastru<br />Culoare lentile: Gri<br />Latimea lentilei: 42<br />Rama este fabricata din: Plastic<br />Tip lentila: Polarizata<br />Tip rama: Rama completa<br />Garantie: 24 luni

Detalii Ochelari de soare copii POLAROID P0300 T6D/Y2 de culoare Gri cu latime de 42 mm

Gaseste cele mai frumoase modele de Ochelari de soare Polaroid Rectangulari, realizate din material de Plastic extrem de calitativ. Cumpara Ochelari de soare Gri marca Polaroid pentru copii, prevazuti cu lentila de Polarizata si o latime de 42 mm.

Transforma aspectul fetei si ofera protectia necesara cu o pereche de Ochelari de soare copii POLAROID P0300 T6D/Y2 Gri Rectangularicu comanda online, te vei bucura de o livrare rapida chiar la tine acasa.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: