Rame ochelari de vedere barbati Gant GA3163 049 Rectangulare Maro originale din Plastic cu comanda online

Acorza atentie sporita vederii cu aceste Rame ochelari de vedere barbati Gant GA3163 049 Maro Rectangulare disponibile in magazinul online la un pret extrem de atractiv. Achizitioneaza o pereche de ochelari de vedere Gant originali cu rama calitativa din Plastic care nu doar ca au rolul de a te proteja in fiecare zi, ci iti pun in lumina stilul si personalitatea.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere barbati Gant GA3163 049 Maro Rectangulare originale la pret avantajos online

Id Produs: 32421
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Barbati

Brand: Gant<br />Model: GA3163 049<br />Potrivire: Barbati<br />Nuanta ramei: Maro<br />Forma ramei: Rectangular<br />Latimea lentilei: 51<br />Rama este fabricata din: Plastic<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere barbati Gant GA3163 049 de culoare Maro cu latime de 51 mm

Poarta in acest sezon cele mai stilate modele de rame de ochelari de vedere barbati Gant Rectangulare realizate din material de Plastic de cea mai inalta calitate, iar cele mai frumoase trasaturi ale fetei vor fi puse in evidenta. Cumpara online rame ochelari de vedere Maro marca Gant si ai posibilitatea de a le customiza pe loc dupa reteta oftalmologica detinuta.

Fie ca vrei sa alegi rame de ochelari Gant pentru citit sau rame de ochelari Gant pentru distanta destinate barbatilor, acum ai la indemana accesoriul perfect pentru a face acest lucru. Poti introduce chiar tu in campurile dedicate dioptriile recomandate de medicul specialist pentru fiecare ochi in parte (inclusiv sfera, cilindru, axul, DP/DIP). Mai mult decat atat, ai posibilitatea de a opta pentru ochelari de vedere Gant barbati cu protectie pentru calculator sau ochelari de vedere Gant cu lentile heliomate.

Transforma-ti aspectul fetei cu o pereche de Rame ochelari de vedere barbati Gant GA3163 049 Maro Rectangulare originale cu latime de 51 mm, beneficiezi de o livrare in termen scurt.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: