Rame ochelari de vedere barbati Oakley TIE BAR OX5138 513801 Rectangulare Negre originale din Titan cu comanda online

Acorza atentie sporita vederii cu aceste Rame ochelari de vedere barbati Oakley TIE BAR OX5138 513801 Negre Rectangulare disponibile in magazinul online la un pret extrem de atractiv. Achizitioneaza o pereche de ochelari de vedere Oakley originali cu rama calitativa din Titan care nu doar ca au rolul de a te proteja in fiecare zi, ci iti pun in lumina stilul si personalitatea.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere barbati Oakley TIE BAR OX5138 513801 Negre Rectangulare originale la pret avantajos online

Id Produs: 37167
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Barbati

Brand: Oakley<br />Model: OX5138 513801<br />Potrivire: Barbati<br />Nuanta ramei: Negru<br />Forma ramei: Rectangular<br />Latimea lentilei: 55<br />Rama este fabricata din: Titan<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere barbati Oakley TIE BAR OX5138 513801 de culoare Negre cu latime de 55 mm

Poarta in acest sezon cele mai stilate modele de rame de ochelari de vedere barbati Oakley Rectangulare realizate din material de Titan de cea mai inalta calitate, iar cele mai frumoase trasaturi ale fetei vor fi puse in evidenta. Cumpara online rame ochelari de vedere Negre marca Oakley si ai posibilitatea de a le customiza pe loc dupa reteta oftalmologica detinuta.

Fie ca vrei sa alegi rame de ochelari Oakley pentru citit sau rame de ochelari Oakley pentru distanta destinate barbatilor, acum ai la indemana accesoriul perfect pentru a face acest lucru. Poti introduce chiar tu in campurile dedicate dioptriile recomandate de medicul specialist pentru fiecare ochi in parte (inclusiv sfera, cilindru, axul, DP/DIP). Mai mult decat atat, ai posibilitatea de a opta pentru ochelari de vedere Oakley barbati cu protectie pentru calculator sau ochelari de vedere Oakley cu lentile heliomate.

Transforma-ti aspectul fetei cu o pereche de Rame ochelari de vedere barbati Oakley TIE BAR OX5138 513801 Negre Rectangulare originale cu latime de 55 mm, beneficiezi de o livrare in termen scurt.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: