Rame ochelari de vedere barbati Sferoflex SF2201 231 Gri Rectangulare originale din Metal cu comanda online

Acorda atentie sporita vederii cu aceste Rame ochelari de vedere barbati Sferoflex SF2201 231 Rectangulare Gri disponibile in magazinul online la un pret extrem de atractiv. Achizitioneaza o pereche de ochelari de vedere Sferoflex ieftini cu rama calitativa din Metal care nu doar ca au rolul de a te proteja in fiecare zi, ci iti pun in lumina stilul si personalitatea.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere barbati Sferoflex SF2201 231 Gri Rectangulare originale la pret avantajos online

Id Produs: 36563
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Barbati

Brand: Sferoflex<br />Model: SF2201 231<br />Potrivire: Barbati<br />Nuanta ramei: Gri<br />Forma ramei: Rectangular<br />Latimea lentilei: 52<br />Rama este fabricata din: Metal<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere barbati Sferoflex SF2201 231 ieftini de culoare Gri cu latime de 52 mm

Poarta in acest sezon cele mai stilate modele de rame de ochelari de vedere barbati Sferoflex Rectangulare realizate din material de Metal de cea mai inalta calitate, iar cele mai frumoase trasaturi ale fetei vor fi puse in evidenta. Cumpara online rame ochelari de vedere Gri marca Sferoflex si ai posibilitatea de a le customiza pe loc dupa reteta oftalmologica detinuta.

Fie ca vrei sa alegi rame de ochelari Sferoflex pentru citit sau rame de ochelari Sferoflex pentru distanta destinate barbatilor, acum ai la indemana accesoriul perfect pentru a face acest lucru. Poti introduce chiar tu in campurile dedicate dioptriile recomandate de medicul specialist pentru fiecare ochi in parte (inclusiv sfera, cilindru, axul, DP/DIP). Mai mult decat atat, ai posibilitatea de a opta pentru ochelari de vedere Sferoflex cu protectie pentru calculator sau ochelari de vedere Sferoflex barbati cu lentile heliomate.

Transforma-ti aspectul fetei cu o pereche de Rame ochelari de vedere barbati Sferoflex SF2201 231 Gri Rectangulare cu latime de 52 mm, beneficiezi de o livrare in termen scurt.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: