Rame ochelari de vedere copii clip-on Success XS 9718 c1 Clip-on Albastre originali cu rama de Plastic cu comanda online

Copilul tau merita ce-i mai bun, asadar alege Rame ochelari de vedere copii clip-on Success XS 9718 c1 Albastre Clip-on disponibili acum la un pret bun in magazinul online. Achizitioneaza o pereche de Rame ochelari de vedere Success originali cu lentila de si o rama din Plastic care nu doar ca iti ofera protectia de care ai nevoie, ci au si un design confotabil, placut in purtare.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere copii clip-on Success XS 9718 c1 Albastre Clip-on originali online

Id Produs: 31133
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Copii

Brand: Success<br />Model: XS 9718 c1<br />Potrivire: Copii<br />Nuanta ramei: Albastru<br />Forma ramei: Clip-on<br />Latimea lentilei: 47<br />Rama este fabricata din: Plastic<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere copii clip-on Success XS 9718 c1 de culoare Albastre cu latime de 47 mm

Gaseste cele mai frumoase modele de Rame ochelari de vedere Success Clip-on, realizate din material de Plastic extrem de calitativ. Cumpara Rame ochelari de vedere Albastre marca Success pentru copii, prevazuti cu lentila de si o latime de 47 mm.

Transforma aspectul fetei si ofera protectia necesara cu o pereche de Rame ochelari de vedere copii clip-on Success XS 9718 c1 Albastre Clip-oncu comanda online, te vei bucura de o livrare rapida chiar la tine acasa.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: