Rame ochelari de vedere copii POLAROID PLD D812 B3V Rectangulare Transparenti originali cu rama de Plastic cu comanda online

Copilul tau merita ce-i mai bun, asadar alege Rame ochelari de vedere copii POLAROID PLD D812 B3V Transparenti Rectangulare disponibili acum la un pret bun in magazinul online. Achizitioneaza o pereche de Rame ochelari de vedere Polaroid originali cu lentila de si o rama din Plastic care nu doar ca iti ofera protectia de care ai nevoie, ci au si un design confotabil, placut in purtare.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere copii POLAROID PLD D812 B3V Transparenti Rectangulare originali online

Id Produs: 16221
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Copii

Brand: Polaroid<br />Model: PLD D812 B3V<br />Potrivire: Copii<br />Nuanta ramei: Transparenta Mov<br />Forma ramei: Rectangular<br />Latimea lentilei: 48<br />Rama este fabricata din: Plastic<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere copii POLAROID PLD D812 B3V de culoare Transparenti cu latime de 48 mm

Gaseste cele mai frumoase modele de Rame ochelari de vedere Polaroid Rectangulare, realizate din material de Plastic extrem de calitativ. Cumpara Rame ochelari de vedere Transparenti marca Polaroid pentru copii, prevazuti cu lentila de si o latime de 48 mm.

Transforma aspectul fetei si ofera protectia necesara cu o pereche de Rame ochelari de vedere copii POLAROID PLD D812 B3V Transparenti Rectangularecu comanda online, te vei bucura de o livrare rapida chiar la tine acasa.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: