Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1528 3761 Patrate Visinii originali cu rama de Plastic cu comanda online

Copilul tau merita ce-i mai bun, asadar alege Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1528 3761 Visinii Patrate disponibili acum la un pret bun in magazinul online. Achizitioneaza o pereche de Rame ochelari de vedere Ray-Ban originali cu lentila de si o rama din Plastic care nu doar ca iti ofera protectia de care ai nevoie, ci au si un design confotabil, placut in purtare.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1528 3761 Visinii Patrate originali online

Id Produs: 39507
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Copii

Brand: Ray-Ban<br />Model: RY1528 3761<br />Potrivire: Copii<br />Nuanta ramei: Visiniu<br />Forma ramei: Patrat<br />Latimea lentilei: 48<br />Rama este fabricata din: Plastic<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1528 3761 de culoare Visinii cu latime de 48 mm

Gaseste cele mai frumoase modele de Rame ochelari de vedere Ray-Ban Patrate, realizate din material de Plastic extrem de calitativ. Cumpara Rame ochelari de vedere Visinii marca Ray-Ban pentru copii, prevazuti cu lentila de si o latime de 48 mm.

Transforma aspectul fetei si ofera protectia necesara cu o pereche de Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1528 3761 Visinii Patratecu comanda online, te vei bucura de o livrare rapida chiar la tine acasa.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: