Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1561 3782 Rotunde Violet originali cu rama de Plastic cu comanda online

Copilul tau merita ce-i mai bun, asadar alege Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1561 3782 Violet Rotunde disponibili acum la un pret bun in magazinul online. Achizitioneaza o pereche de Rame ochelari de vedere Ray-Ban originali cu lentila de si o rama din Plastic care nu doar ca iti ofera protectia de care ai nevoie, ci au si un design confotabil, placut in purtare.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1561 3782 Violet Rotunde originali online

Id Produs: 39659
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Copii

Brand: Ray-Ban<br />Model: RY1561 3782<br />Potrivire: Copii<br />Nuanta ramei: Violet<br />Forma ramei: Rotund<br />Latimea lentilei: 43<br />Rama este fabricata din: Plastic<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1561 3782 de culoare Violet cu latime de 43 mm

Gaseste cele mai frumoase modele de Rame ochelari de vedere Ray-Ban Rotunde, realizate din material de Plastic extrem de calitativ. Cumpara Rame ochelari de vedere Violet marca Ray-Ban pentru copii, prevazuti cu lentila de si o latime de 43 mm.

Transforma aspectul fetei si ofera protectia necesara cu o pereche de Rame ochelari de vedere copii Ray-Ban RY1561 3782 Violet Rotundecu comanda online, te vei bucura de o livrare rapida chiar la tine acasa.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: