Rame ochelari de vedere dama Battatura Madonna B197 Maro-Havana Cat-eye originale din Acetat cu comanda online

Pune-ti vederea pe primul loc cu aceste Rame ochelari de vedere dama Battatura Madonna B197 Cat-eye Maro-Havana disponibile in magazinul online la un pret avantajos. Achizitioneaza o pereche de ochelari de vedere Battatura originali cu rama confortabila din Acetat care nu doar ca au rolul de a te ajuta sa vezi mai bine, ci sunt si extrem de moderni si deosebiti.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere dama Battatura Madonna B197 Maro-Havana Cat-eye la pret accesibil online

Id Produs: 7007
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Dama

Brand: Battatura<br />Model: Madonna B197<br />Potrivire: Dama<br />Nuanta ramei: Maro-Havana<br />Forma ramei: Ochi de pisica<br />Latimea lentilei: 52<br />Rama este fabricata din: Acetat<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere dama Battatura Madonna B197 ieftine de culoare Maro-Havana cu latime de 52 mm

Poarta in acest sezon cele mai stilate modele de rame de ochelari de vedere dama Battatura Cat-eye realizate din material de Acetat de cea mai buna calitate, iar vederea ta va fi imbunatatita. Cumpara online rame ochelari de vedere Maro-Havana marca Battatura si ai posibilitatea de a le customiza dupa reteta oftalmologica detinuta.

Fie ca vrei sa alegi rame de ochelari Battatura pentru citit sau rame de ochelari Battatura pentru distanta, destinate femeilor, totul este acum mai simplu. Poti introduce chiar tu in campurile personalizate dioptriile recomandate de medic pentru fiecare ochi in parte (inclusiv sfera, cilindru, axul, DP/DIP). De asemenea, ai posibilitatea de a opta pentru ochelari de vedere Battatura cu protectie pentru calculator sau ochelari de vedere Battatura dama cu lentile heliomate.

Transforma-ti aspectul fetei cu o pereche de Rame ochelari de vedere dama Battatura Madonna B197 Maro-Havana Cat-eye ieftine cu latime de 52 mm, beneficiezi de o livrare in termen scurt.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: