Rame ochelari de vedere dama Gucci GG 4259 UMN Rectangulare Maro originale din Metal cu comanda online

Pune-ti vederea pe primul loc cu aceste Rame ochelari de vedere dama Gucci GG 4259 UMN Maro Rectangulare disponibile in magazinul online la un pret avantajos. Achizitioneaza o pereche de ochelari de vedere Gucci originali cu rama confortabila din Metal care nu doar ca au rolul de a te ajuta sa vezi mai bine, ci sunt si extrem de moderni si deosebiti.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere dama Gucci GG 4259 UMN Maro Rectangulare originale la pret accesibil online

Id Produs: 11947
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Dama

Brand: Gucci<br />Model: GG 4259 UMN<br />Potrivire: Dama<br />Nuanta ramei: Maro<br />Forma ramei: Rectangular<br />Latimea lentilei: 52<br />Rama este fabricata din: Metal<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere dama Gucci GG 4259 UMN de culoare Maro cu latime de 52 mm

Poarta in acest sezon cele mai stilate modele de rame de ochelari de vedere dama Gucci Rectangulare realizate din material de Metal de cea mai buna calitate, iar vederea ta va fi imbunatatita. Cumpara online rame ochelari de vedere Maro marca Gucci si ai posibilitatea de a le customiza dupa reteta oftalmologica detinuta.

Fie ca vrei sa alegi rame de ochelari Gucci pentru citit sau rame de ochelari Gucci pentru distanta, destinate femeilor, totul este acum mai simplu. Poti introduce chiar tu in campurile personalizate dioptriile recomandate de medic pentru fiecare ochi in parte (inclusiv sfera, cilindru, axul, DP/DIP). De asemenea, ai posibilitatea de a opta pentru ochelari de vedere Gucci dama cu protectie pentru calculator sau ochelari de vedere Gucci cu lentile heliomate.

Transforma-ti aspectul fetei cu o pereche de Rame ochelari de vedere dama Gucci GG 4259 UMN Rectangulare Maro originale cu latime de 52 mm, beneficiezi de o livrare in termen scurt.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: