Rame ochelari de vedere dama INVU B4409A Maro Rectangulare originale din Plastic cu comanda online

Pune-ti vederea pe primul loc cu aceste Rame ochelari de vedere dama INVU B4409A Rectangulare Maro disponibile in magazinul online la un pret avantajos. Achizitioneaza o pereche de ochelari de vedere INVU. originali cu rama confortabila din Plastic care nu doar ca au rolul de a te ajuta sa vezi mai bine, ci sunt si extrem de moderni si deosebiti.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere dama INVU B4409A Maro Rectangulare la pret accesibil online

Id Produs: 5640
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Dama

Brand: INVU<br />Model: B4409A<br />Potrivire: Dama<br />Nuanta ramei: Maro<br />Forma ramei: Rectangular<br />Latimea lentilei: 51<br />Rama este fabricata din: Plastic<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere dama INVU B4409A ieftine de culoare Maro cu latime de 51 mm

Poarta in acest sezon cele mai stilate modele de rame de ochelari de vedere dama INVU. Rectangulare realizate din material de Plastic de cea mai buna calitate, iar vederea ta va fi imbunatatita. Cumpara online rame ochelari de vedere Maro marca INVU. si ai posibilitatea de a le customiza dupa reteta oftalmologica detinuta.

Fie ca vrei sa alegi rame de ochelari INVU. pentru citit sau rame de ochelari INVU. pentru distanta, destinate femeilor, totul este acum mai simplu. Poti introduce chiar tu in campurile personalizate dioptriile recomandate de medic pentru fiecare ochi in parte (inclusiv sfera, cilindru, axul, DP/DIP). De asemenea, ai posibilitatea de a opta pentru ochelari de vedere INVU. cu protectie pentru calculator sau ochelari de vedere INVU. dama cu lentile heliomate.

Transforma-ti aspectul fetei cu o pereche de Rame ochelari de vedere dama INVU B4409A Maro Rectangulare ieftine cu latime de 51 mm, beneficiezi de o livrare in termen scurt.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: