Rame ochelari de vedere dama Max&CO 340 B3V Violet Rectangulare originale din Acetat cu comanda online

Pune-ti vederea pe primul loc cu aceste Rame ochelari de vedere dama Max&CO 340 B3V Rectangulare Violet disponibile in magazinul online la un pret avantajos. Achizitioneaza o pereche de ochelari de vedere Max&CO originali cu rama confortabila din Acetat care nu doar ca au rolul de a te ajuta sa vezi mai bine, ci sunt si extrem de moderni si deosebiti.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere dama Max&CO 340 B3V Violet Rectangulare la pret accesibil online

Id Produs: 36183
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Dama

Brand: Max&CO<br />Model: 340 B3V<br />Potrivire: Dama<br />Nuanta ramei: Violet<br />Forma ramei: Rectangular<br />Latimea lentilei: 52<br />Rama este fabricata din: Acetat<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere dama Max&CO 340 B3V ieftine de culoare Violet cu latime de 52 mm

Poarta in acest sezon cele mai stilate modele de rame de ochelari de vedere dama Max&CO Rectangulare realizate din material de Acetat de cea mai buna calitate, iar vederea ta va fi imbunatatita. Cumpara online rame ochelari de vedere Violet marca Max&CO si ai posibilitatea de a le customiza dupa reteta oftalmologica detinuta.

Fie ca vrei sa alegi rame de ochelari Max&CO pentru citit sau rame de ochelari Max&CO pentru distanta, destinate femeilor, totul este acum mai simplu. Poti introduce chiar tu in campurile personalizate dioptriile recomandate de medic pentru fiecare ochi in parte (inclusiv sfera, cilindru, axul, DP/DIP). De asemenea, ai posibilitatea de a opta pentru ochelari de vedere Max&CO cu protectie pentru calculator sau ochelari de vedere Max&CO dama cu lentile heliomate.

Transforma-ti aspectul fetei cu o pereche de Rame ochelari de vedere dama Max&CO 340 B3V Violet Rectangulare ieftine cu latime de 52 mm, beneficiezi de o livrare in termen scurt.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: