Rame ochelari de vedere dama Silhouette 5500/JD 3830 Butterfly Violet originale din Metal cu comanda online

Pune-ti vederea pe primul loc cu aceste Rame ochelari de vedere dama Silhouette 5500/JD 3830 Violet Butterfly disponibile in magazinul online la un pret avantajos. Achizitioneaza o pereche de ochelari de vedere Silhouette originali cu rama confortabila din Metal care nu doar ca au rolul de a te ajuta sa vezi mai bine, ci sunt si extrem de moderni si deosebiti.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere dama Silhouette 5500/JD 3830 Violet Butterfly originale la pret accesibil online

Id Produs: 31995
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Dama

Brand: Silhouette<br />Model: 5500/JD 3830<br />Potrivire: Dama<br />Nuanta ramei: Violet<br />Forma ramei: Fluture<br />Latimea lentilei: 52<br />Rama este fabricata din: Metal<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere dama Silhouette 5500/JD 3830 de culoare Violet cu latime de 52 mm

Poarta in acest sezon cele mai stilate modele de rame de ochelari de vedere dama Silhouette Butterfly realizate din material de Metal de cea mai buna calitate, iar vederea ta va fi imbunatatita. Cumpara online rame ochelari de vedere Violet marca Silhouette si ai posibilitatea de a le customiza dupa reteta oftalmologica detinuta.

Fie ca vrei sa alegi rame de ochelari Silhouette pentru citit sau rame de ochelari Silhouette pentru distanta, destinate femeilor, totul este acum mai simplu. Poti introduce chiar tu in campurile personalizate dioptriile recomandate de medic pentru fiecare ochi in parte (inclusiv sfera, cilindru, axul, DP/DIP). De asemenea, ai posibilitatea de a opta pentru ochelari de vedere Silhouette dama cu protectie pentru calculator sau ochelari de vedere Silhouette cu lentile heliomate.

Transforma-ti aspectul fetei cu o pereche de Rame ochelari de vedere dama Silhouette 5500/JD 3830 Butterfly Violet originale cu latime de 52 mm, beneficiezi de o livrare in termen scurt.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: