Rame ochelari de vedere unisex Givenchy GV 0018 WS4 Rectangulare Negre originale din Plastic cu comanda online

Pune-ti vederea pe primul loc cu aceste Rame ochelari de vedere unisex Givenchy GV 0018 WS4 Negre Rectangulare disponibile in magazinul online la un pret avantajos. Achizitioneaza o pereche de ochelari de vedere Givenchy originali cu rama confortabila din Plastic care nu doar ca au rolul de a te ajuta sa vezi mai bine, ci sunt si extrem de moderni si deosebiti.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere unisex Givenchy GV 0018 WS4 Negre Rectangulare originale la pret accesibil online

Id Produs: 14001
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Unisex

Brand: Givenchy<br />Model: GV 0018 WS4<br />Potrivire: Unisex<br />Nuanta ramei: Negru<br />Forma ramei: Rectangular<br />Latimea lentilei: 53<br />Rama este fabricata din: Plastic<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere unisex Givenchy GV 0018 WS4 de culoare Negre cu latime de 53 mm

Poarta in acest sezon cele mai stilate modele de rame de ochelari de vedere unisex Givenchy Rectangulare realizate din material de Plastic de cea mai buna calitate, iar vederea ta va fi imbunatatita. Cumpara online rame ochelari de vedere Negre marca Givenchy si ai posibilitatea de a le customiza dupa reteta oftalmologica detinuta.

Fie ca vrei sa alegi rame de ochelari Givenchy pentru citit sau rame de ochelari Givenchy pentru distanta, destinate atat femeilor cat si barbatilor, totul este acum mai simplu. Poti introduce chiar tu in campurile personalizate dioptriile recomandate de medic pentru fiecare ochi in parte (inclusiv sfera, cilindru, axul, DP/DIP). De asemenea, ai posibilitatea de a opta pentru ochelari de vedere Givenchy unisex cu protectie pentru calculator sau ochelari de vedere Givenchy cu lentile heliomate.

Transforma-ti aspectul fetei cu o pereche de Rame ochelari de vedere unisex Givenchy GV 0018 WS4 Negre Rectangulare originale cu latime de 53 mm, beneficiezi de o livrare in termen scurt.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: