Rame ochelari de vedere unisex Polarizen T1018 C2 Rotunde Negre originale din Titan cu comanda online

Pune-ti vederea pe primul loc cu aceste Rame ochelari de vedere unisex Polarizen T1018 C2 Negre Rotunde disponibile in magazinul online la un pret avantajos. Achizitioneaza o pereche de ochelari de vedere Polarizen originali cu rama confortabila din Titan care nu doar ca au rolul de a te ajuta sa vezi mai bine, ci sunt si extrem de moderni si deosebiti.

VEZI PRET

Caracteristici Rame ochelari de vedere unisex Polarizen T1018 C2 Negre Rotunde originale la pret accesibil online

Id Produs: 30425
Categorie: Rame ochelari de vedere
Subcategorie: Unisex

Brand: Polarizen<br />Model: T1018 C2<br />Potrivire: Unisex<br />Nuanta ramei: Negru<br />Forma ramei: Rotund<br />Latimea lentilei: 52<br />Rama este fabricata din: Titan<br />Tip rama: Rama completa

Detalii Rame ochelari de vedere unisex Polarizen T1018 C2 de culoare Negre cu latime de 52 mm

Poarta in acest sezon cele mai stilate modele de rame de ochelari de vedere unisex Polarizen Rotunde realizate din material de Titan de cea mai buna calitate, iar vederea ta va fi imbunatatita. Cumpara online rame ochelari de vedere Negre marca Polarizen si ai posibilitatea de a le customiza dupa reteta oftalmologica detinuta.

Fie ca vrei sa alegi rame de ochelari Polarizen pentru citit sau rame de ochelari Polarizen pentru distanta, destinate atat femeilor cat si barbatilor, totul este acum mai simplu. Poti introduce chiar tu in campurile personalizate dioptriile recomandate de medic pentru fiecare ochi in parte (inclusiv sfera, cilindru, axul, DP/DIP). De asemenea, ai posibilitatea de a opta pentru ochelari de vedere Polarizen unisex cu protectie pentru calculator sau ochelari de vedere Polarizen cu lentile heliomate.

Transforma-ti aspectul fetei cu o pereche de Rame ochelari de vedere unisex Polarizen T1018 C2 Negre Rotunde originale cu latime de 52 mm, beneficiezi de o livrare in termen scurt.

Magazin: lensa


S-ar putea sa te intereseze si: